Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Anställningen är placerad vid Institutionen för kirurgisk och perioperativ vetenskap men du jobbar även med Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin. 

Som ekonomisamordnare ingår du i det nya ekonomiteamet där vi samarbetar över institutionsgränserna och backar upp för varandra. Regelbundna avstämningar ger förmånen att ge och få stöd i en grupp insatta kollegor och diskutera och analysera ärenden tillsammans. Du är också en del av institutionens administrativa team och arbetar nära prefekten, HR-samordnare och institutionsadministratörer. Vill du vara med? 

Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas.    

Arbetsuppgifter  

Som ekonomisamordnare arbetar du självständigt samtidigt som du är en del av teamen. Du är ett rådgivande och kvalificerat stöd till prefekt och ämnesföreträdare i ekonomiska frågor. Arbetsuppgifterna inkluderar budgetering, budget- och resultatuppföljning, prognoser, EU-projektredovisning, uppföljningar, projektredovisning, bokslut samt utveckling av ekonomiadministrativa rutiner och system. Du ansvarar för att presentera ekonomipunkter vid institutionens möten och håller dig uppdaterad gentemot medicinska fakultetens och universitetets ekonomifunktioner. 

I arbetsuppgifterna ingår också löpande arbetsuppgifter som hantering av leverantörs- och kundfakturor samt reseräkningar. Andra administrativa arbetsuppgifter kan också ingå. 

Kompetenskrav 

Du som söker har högskoleexamen inom ekonomiområdet samt flerårig erfarenhet av ekonomiarbete inom stor organisation, gärna universitet eller högskola. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt goda kunskaper i Officepaketet. 

Arbetet kräver en god förmåga i att skapa enkla och tydliga strukturer samt förmåga att beskriva dem på ett pedagogiskt sätt. Du är utvecklingsorienterad, analytisk och har en god samarbets- och initiativförmåga. 

 Ansökan 

Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev och vara inkommen senast 200312. 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Om oss 

Här kan du läsa mer om de aktuella institutionerna: 

https://www.umu.se/institutionen-for-kirurgisk-och-perioperativ-vetenskap/ 

https://www.umu.se/institutionen-for-folkhalsa-och-klinisk-medicin/ 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-286-20
Kontakt
  • Christina Ljungberg, prefekt, 090-785 29 82
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-12

Wróć do ofert pracy