Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Vi söker två amanuenser som under hösten ska arbeta med att hantera data inom ramen för vårt kvalitetsledningssystem.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att föra över data från befintliga källor, i huvudsak Word- och PDF-filer, till Academ, Handelshögskolans system för att hantera data som rör vårt kvalitetsledningssystem.

Behörighet
Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10).

Kvalifikationer
God datavana och lätt för att lära sig nya system. Erfarenhet av att arbeta med databaser är meriterande.

Villkor
Vi söker två amanuenser under perioden 191001-191231. Anställningen avser 25% av en heltid. Lön enligt amanuensavtal.

Ansökan
Din ansökan ska vara inkommen via universitetets e-rekryteringssystem senast 2019-09-20. Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten, uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska dessutom innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentwebben.

Information
För mer information om anställningen kontakta administrativ chef Mikael Lindbäck, mikael.lindback@umu.se.

Mer om Handelshögskolan
Handelshögskolans vision är att vara ett framstående lärosäte vad gäller utbildning i Sverige, att bedriva forskning av hög internationell standard samt att samverka med näringsliv och förvaltning inom såväl som utanför vår region. I samspel med vårt omgivande samhälle bedriver vi utbildning och forskning för att utveckla ansvarstagande ledare med en förståelse för samhällets utmaningar gällande hållbar utveckling.

Vi är ca 150 anställda fördelat mellan vårt kansli och våra enheter för företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Ca 3000 studenter passerar årligen våra kurser och vi bedriver utbildning från grund- till forskarutbildningsnivå i företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Handelshögskolans kansli har ca 20 anställda. Vi arbetar med stöd till våra lärare och forskare samt studieadministration och studiestöd till våra studenter.

Handelshögskolan har AACSB-ackreditering och är hållbarhetscertifierad enligt miljöledningsstandarden ISO14001. Läs mer om Handelshögskolan här: http://www.usbe.umu.se.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-10-01
Löneform Månadslön, lönesättning enligt lokalt avtal för amanuenser
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1291-19
Kontakt
  • Mikael Lindbäck, administrativ chef, 090-786 54 40, mikael.lindback@umu.se
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-20

Tillbaka till lediga jobb