Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Medicinska fakulteten är en av de största fakulteterna vid Umeå universitet och attraherar många studenter med ett omfattande utbud av utbildningar inom områdena medicin, tandvård, hälsa och vård. Vi erbjuder en väl utvecklad forskningsinfrastruktur och en inspirerande, dynamisk miljö med ledande forskning. Vår nära samverkan med de fyra regionerna i Norra sjukvårdsregionen ser vi som en stor ömsesidig tillgång för att utveckla forskning och utbildning och att säkra tillgången på vår framtids vårdpersonal.

Beskrivning

Hälsan grundläggs tidigt i livet, men vi saknar kunskap om hur kost, bakterieflora, miljögifter, läkemedel, stress, fysisk aktivitet och genetik påverkar barnets utveckling. Avsikten med NorthPop-studien är att identifiera påverkbara faktorer som kan förbättra barns hälsa. Alla blivande föräldrar i Västerbotten inbjuds att delta i studien. Studiedeltagare rekryteras genom att bli tillfrågade av NorthPop personal vid rutinultraljudet. Vi söker nu en projektassistent tillsvidare, med omfattningen 10% av en heltid.

Start 1 aug 2024 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I arbetet som projektassistent ingår att vara en del av teamet som rekryterar deltagare både genom fysiska möten och per telefon, samt utföra administrativa uppgifter kring förberedelse och dokumentation av rekryteringen. I arbetet ingår också att besvara deltagares frågor om studien, hantering och dokumentation av mottagna provsvar, utskick och packning av informationsbroschyrer samt delta i planeringsmöten.

Andra administrativa arbetsuppgifter kan också ingå.

Kompetenskrav                                                                              

Vi ser att den sökande har erfarenhet av arbete som projektassistent inom liknande forskningsprojekt och av arbetsuppgifter enligt ovan. Erfarenhet av rekrytering inom forskningsstudie är meriterande. Erfarenhet av mödravård eller förlossningsvård är önskvärt.

Du som söker bör även ha erfarenhet av följande datasystem: Confirmit, NCS Cross, Obstetrix och PMO.

Det är viktigt att du har hög social kompetens, flexibilitet så att du kan delta i schemalagt rekryteringsarbete, samt att du behärskar svenska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev och vara inkommen senast 30 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-785-24
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb