Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin söker nu en intermittent anställd för arbete inom Reumatologisk forskning vid akuta behov.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av forskning inom Reumatologi.

Kvalifikationer
Du som söker har som lägst genomfört examensarbetet vid läkarprogrammet och har erfarenhet av reumatologisk forskning. Meriterande är förkunskaper i programmeringsspråket R.

Villkor
Anställningen avser en intermittent anställning med timlön under en ramperiod på 9 månader. 

Den aktuella anställningsperioden avser delar av höstterminen 2023 och vårterminen 2024. Anställningen kan omfatta del av dag.

Den intermittenta anställningsformen innebär att du kan bli erbjuden arbete under enstaka kortvariga tillfällen under den aktuella ramperioden. Anställningstillfällena tidsbegränsas med stöd av Lagen om anställningsskydd 5 § 1 p. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att du kan tacka ja eller nej till varje tillfälle du erbjuds att arbeta på och att ett nytt anställningsförhållande inträder vid varje enskilt tillfälle som du arbetar.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och relevanta betyg/intyg som styrker dina meriter. Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi och vara inkommen senast 2023-10-15.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Brink, biträdande universitetslektor i Reumatologi (Mikael.brink@umu.se).

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön med intermittent ramavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1594-23
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb