Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Beskrivning
Vi vid Institutionen för Klinisk vetenskap bedriver kliniskt inriktad forskning samt utbildning på grund-, avancerad och forskarnivå inom nio olika ämnesområden. Undervisning ges inom läkarprogrammet och logopedprogrammet, men även som fristående kurs i barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker nu en studieadministratör vid ämnesområdet för Professionell utveckling. Anställningen är tillsvidare, heltid med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter
Huvuddelen av de studieadministrativa arbetsuppgifterna avser Läkarprogrammet men kan i mindre omfattning även inkludera administration inom andra kurser/program. Förutom vanliga studieadministrativa arbetsuppgifter ingår inom Läkarprogrammet handläggning av utlokaliserad praktik inom Norra sjukvårdsregionen. Du arbetar också med att fyra gånger årligen anordna internat för läkar- och tandläkarstudenter. Du kommer att ha ett nära samarbete med momentansvariga lärare och ett stort antal handledare inom ämnet professionell utveckling. Du kommer ingå i en administrativ arbetsgrupp vid Institutionen för klinisk vetenskap, men också med studieadministrativa kollegor vid Läkarprogrammet. I arbetet ingår att arbeta i olika digitala system. Andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieexamen som har relevant erfarenhet av studieadministrativt arbete och administrativa system. För arbetet krävs att du har mycket god förmåga att organisera, planera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har en hög grad av servicekänsla, och har god förmåga att kommunicera olika typer av beslut till de som berörs. Arbetet ställer stora krav på både självständighet och förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i Officepaketet är en självklarhet, liksom vana av att arbeta med olika digitala system. Viktigt i rollen som studieadministratör är att du har god förmåga att utrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av studieadministration inom högskolesektorn är meriterande liksom arbete med de studieadministrativa system som Umeå universitet använder, exempelvis Ladok, Moodle och / eller Canvas.

Villkor
Provanställning kan komma att tillämpas.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-454-21
Kontakt
  • Helena Harding, administrativ chef, 090-7867287
  • David Lindquist, universitetslektor, 090-7853542
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-04-20

Inapoi la locuri de munca vacante