Umeå universitet, Universitetsförvaltningen

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Lokalförsörjningsenheten har 13 anställda och arbetar med universitetsgemensam infrastruktur och gestaltning. På enheten finns även universitetets centrala samordnare för fysisk arbetsmiljö, miljö och säkerhet. Enheten koordinerar också universitetets projekt när det gäller att utveckla universitetsstaden till en smart och hållbar stadsdel. Lokalförsörjningsenheten söker nu en projektassistent för Sharing City Umeå. Du arbetar tillsammans med en projektledare och övriga projektgruppsmedlemmar. Anställningen avser en visstidsanställning mellan 25-30% från och med 2020-02-20 eller enligt överenskommelse och som längst till och med 2020-08-31.

Beskrivning

Lokalförsörjningsenheten vid Umeå universitet genomför just nu, tillsammans med Akademiska hus, Västerbottens läns landsting och Umeå kommun, ett projekt som handlar om att öka nyttjandegraden av utomhusmiljöer på universitets- och sjukhusområdet. Projektet genomförs inom ramen för Sharing City Umeå som ingår i ett nationellt program om delningsekonomi i städer.

Inom området mellan Umeå universitet och norra delen av Norrlands universitetssjukhus ska en paviljong som bas för olika aktiviteter uppföras, med syftet att öka den sociala hållbarheten och inkluderingen i området. Aktiviteterna ska vara till för både stadens medborgare, besökare och verksamma i universitetsstadsområdet. Ett naturligt sammanhängande gångstråk ska också skapas mellan universitetet och sjukhuset för att underlätta samnyttjandet av ytor och lokaler. Läs mer på www.sharingscities.se/umea

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

 • Utveckla, utforma och koordinera aktiviteter för stadens medborgare, besökare och verksamma inom universitetsstadsområdet.
 • Kommunicera och marknadsföra de aktiviteter som genomförs
 • Delta på projektmöten tillsammans med andra aktörer inom Sharing City Umeå
 • Delta i uppföljning av projektet
 • Samverka med andra aktörer som också arrangerar aktiviteter inom området

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot idrott, hälsa, friskvård, fritid och pedagogik och/eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att leda och utveckla olika typer av aktiviteter inom idrott, hälsa, kultur. Vidare har du erfarenhet av att utveckla, samordna och genomföra aktiviteter för t ex medborgare, anställda och studenter.

Meriterande

 • God kännedom om universitetsstadsområdet i Umeå
 • Arbetat i samhällsorienterade projekt
 • Erfarenhet av att leda och koordinera projekt där flera olika aktörer deltar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en professionell inställning med hög servicenivå i såväl interna som externa kontakter. Du har god initiativ- och organisationsförmåga med sinne för detaljer. Det innebär att du är flexibel och känner det stimulerande att jobba i en miljö med varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver också att du är öppen och fungerar väl i arbete som utförs självständigt såväl som i grupp.

Villkor
Anställningen avser en visstidsanställning mellan 25-30% från och med 2020-02-20 eller enligt överenskommelse och som längst till och med 2020-08-31.

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-17!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-08-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25-30%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-177-20
Kontakt
 • Richard Olsson, Enhetschef lokalförsörjning, 090-786 70 50
 • Tatja Anundsson, HR specialist, 090-786 70 30
Facklig företrädare
 • SACO, 090-786 53 65
 • SEKO, 090-786 52 96
 • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-02-17

Inapoi la locuri de munca vacante