Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Kemiska institutionen söker en ekonomiadministratör för arbete med bland annat fakturahantering, medverkande i budgetarbete samt övriga administrativa uppgifter. Anställningen är på heltid och tidsbegränsad till och med 2020-12-31 med start så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast 18 september 2019!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiadministratör är du en del av det administrativa teamet vid kemiska institutionen. Arbetet innebär ekonomi- och fakturahantering, både leverantörs- och kundfakturor. Du kommer också att medverka i upprättande av budget, löpande budgetuppföljning samt vid bokslut och stötta forskningsledare i ekonomiska frågor. I rollen ingår även granskning av reseräkningar, övriga administrativa arbetsuppgifter samt kontakter med personer både inom och utanför institutionen.

Kompetenskrav
Vi söker dig med lägst gymnasieexamen inom ekonomiområdet eller motsvarande samt erfarenhet av ekonomiarbete. Du har mycket god datorvana (främst Word och Excel). Då institutionen har stor internationell prägel har du förmågan att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du är strukturerad och har en mycket god förmåga att organisera, planera och prioritera mellan arbetsuppgifterna. Du är också självgående, ansvarstagande och noggrann. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet och/eller erfarenhet av ekonomiarbete inom universitet eller högskola.

Anställningen är på heltid och tidsbegränsad till och med 2020-12-31. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Din ansökan, bestående av CV, personligt brev samt relevanta intyg/betyg, görs via vårt e-rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 18 september 2019.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Birgitta Berglund, administrativ chef, tfn: 090-786 5168 eller e-post: birgitta.k.berglund@umu.se.

Välkommen med din ansökan!

Kemiska institutionen är den största institutionen inom Teknisk-naturvetenskaplig fakultet och har ca 200 anställda. Läs mer om oss via www.umu.se/kemiska-institutionen/.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1239-19
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-08-20
Sista ansökningsdag 2019-09-18

Inapoi la locuri de munca vacante