Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på: Jobba hos oss.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Den här annonsen vänder sig till dig som omfattas av den arbetsmarknadspolitiska åtgärden nystartsjobb.

Beskrivning
Hälsan grundläggs tidigt i livet, men vi saknar kunskap om hur kost, bakterieflora, miljögifter, läkemedel, stress, fysisk aktivitet och genetik påverkar barnets utveckling. Avsikten med NorthPop-studien är att identifiera påverkbara faktorer som kan förbättra barns hälsa. Alla blivande föräldrar i Västerbotten inbjuds att delta i studien. Studiedeltagare rekryteras genom att bli tillfrågade av NorthPop-personal vid rutinultraljudet på Norrlands universitetssjukhus. Vi söker nu en projektassistent till projektet. Anställningen är ca 12 månader fram till 2022-06-03 med omfattningen 75% av en heltid.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår hantering och dokumentation av mottagna provsvar, utskick och packning av provtagningskit samt beställning av material.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i forskningsprojekt. Du som söker är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och har god prioriteringsförmåga.

Villkor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Arbetsförmedlingen. Vänd dig till din handläggare på Arbetsförmedlingen om du är intresserad av att söka detta arbete. Sista ansökningsdag är 2021-05-12.

Utöver kraven ovan kommer vi, vid urval och inför beslut om anställning, särskilt beakta om den sökande omfattas av en arbetsmarknadspolitisk åtgärd.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-06-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-636-21
Kontakt
  • Jannike Hurenkamp, 0907865000
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2021-04-21
Sista ansökningsdag 2021-05-12

Wróć do ofert pracy