Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på: Jobba hos oss.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att delta i projektet ”Mäns sexuella och reproduktiva hälsa: hälso- och sjukvårdens erfarenheter, resurser och organisation” samt aktivt bidra till utveckling av samisk hälsoforskning vid institutionen.

Du kommer att vara med att organisera hälsosystemforskning, genomföra kvalitativa intervjuer, analysera data och sprida resultat i form av rapporter/artiklar och medverka i seminarier för att sprida resultat i samarbete med seniora forskare vid enheten för Epidemiologi och Global Hälsa. Du kommer att ha en aktiv dialog med offentliga myndigheter och representanter för civilsamhället.

Kvalifikationer

Masterutbildning i folkhälsovetenskap eller motsvarande.  Mycket goda kunskaper i kvalitativ metodologi. Erfarenheter inom följande områden; sexuell och reproduktiv hälsa, genus, hälsosystem, samt samisk hälsoforskning.

Övriga önskvärda kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i svenska, engelska i både tal och skrift. Erfarenhet av att skriva vetenskapliga artiklar/rapporter och kommunicera vetenskapliga resultat till det omgivande samhälle och offentliga myndigheter. Klinisk erfarenhet inom hälso- och sjukvården

Villkor

Anställningen avser heltid och är tidsbegränsad till och med 31 mars 2021. Tillträde 1 oktober.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 201001
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1129-20
Kontakt
  • Anna-Karin Hurtig, 090-785 68 12
Facklig företrädare
  • ST, 090-786 54 31
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-20

Wróć do ofert pracy