Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Beskrivning
Arkitekthögskolan vid Umeå universitet söker en studeiadminsitratör. Anställningen är på heltid och tillsvidare med start så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast 2020-01-10

Arbetsuppgifter
Som studieadministratör ger du stöd och service i studieadministrativa ärenden till studenter och lärare. Arbetsuppgifterna består framförallt av löpande studieadministration kopplat till utbildningsprogram och kurser som till exempel antagning, registrering, resultatrapportering och informationsutskick till antagna studenter. I arbetet ingår inläggning av kursplaner och av kursutbud läsårsvis i utbildningsdatabasen, samt övriga allmänna administrativa uppgifter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet sker i nära samarbete med studierektor, lärare, utbildningsadministratör och övrig administrativ personal. Att medverka till utvecklingen av rutiner för en effektiv studieadministration med hög kvalitet är en viktig del av arbetet.

Kompetenskrav


Vi söker dig som har examen på lägst gymnasienivå eller motsvarande samt  erfarenhet av administrativt arbete. För denna anställning krävs god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i administrativa system, (Umeå universitet använder bland annat LADOK, NyA, Selma, Cambro, Moodle).  Du har lätt för att utrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.  Goda kunskaper i engelska är viktigt då en stor andel av personal och studenter är engelskspråkiga.

Som person är du lyhörd, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Du har utpräglad servicekänsla och förmåga att självständigt och flexibelt ta ansvar för och lösa förekommande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, har god organisationsförmåga och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Du är öppen för nya arbetsuppgifter.

Erfarenhet av administrativt arbete inom universitet eller högskola och vana av arbete i studieadministrativa system är meriterande.

Anställningen är på heltid och tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas

Information

Närmare upplysningar lämnas av prefekt Mikael Henningsson, Tel: +46 90 786 57 98. Epost: mikael.henningsson@umu.se eller biträdande prefekt Michael Gruber, Tel: +46 90 786 78 35. Epost: michael.gruber@umu.se  Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1834-19
Kontakt
  • Mikael Henningsson, 090-7865798
  • Michael Gruber, 090-78678035
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-12-11
Sista ansökningsdag 2020-01-10

Wróć do ofert pracy