Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Vi söker en eller flera studieadministratörer för arbete med institutionens utbildningsadministration. Anställningen är tillsvidare på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Anställningen är placerad vid institutionen för psykologi. Vi har tillsammans med sociologiska institutionen och pedagogiska institutionen ett gemensamt administrativt samarbete och den anställde kommer att vara en del av ett spännande utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor inom institutionens studieadministration ger du stöd och service i studieadministrativa ärenden till studenter och undervisande personal. Arbetsuppgifterna består framförallt av löpande studieadministration kopplat till våra utbildningsprogram och kurser, som till exempel registrering och resultatrapportering. I arbetsuppgifterna kan även samordningsansvar för något av våra program ingå.

Övriga administrativa uppgifter kan förekomma och arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid.

Arbetet sker i nära samarbete med studierektorer, lärare, studievägledare och övrig administrativ personal. Att medverka till utvecklingen av processer och rutiner för en effektiv studentsupport med hög kvalitet är en viktig del av arbetet.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som är relevant för befattningen. För denna anställning krävs goda kunskaper i Officepaketet samt att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av studieadministrativa arbetsuppgifter vid universitet eller högskola samt erfarenhet av universitetets studieadministrativa system, till exempel LADOK.

Vi söker en kommunikativ person som uppskattar att arbeta både tillsammans med andra och självständigt med eget ansvar. Du är ansvarstagande, har god organisationsförmåga och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du lyhörd, initiativrik och öppen för att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet. Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi senast 2019-02-20.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-176-19
Kontakt
  • Linda Johnson, administrativ chef , linda.johnson@umu.se
  • Chatrine Westerlund, personalsamordnare, chatrine.westerlund@umu.se
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-01-29
Sista ansökningsdag 2019-02-20

Wróć do ofert pracy