Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Beskrivning

Institutionen för socialt arbete söker 2 amanuenser på deltid ca 20-30% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av transkribering av intervjuer. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara stöd till undervisning och forskning.

Behörighet

Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå inom universitet och högskola (HF 5 kap §10). 

Kvalifikationer

Vi söker en studerande vid Umeå universitet, företrädesvis vid institutionen för socialt
arbete eller inom näraliggande ämnen. Erfarenhet av att arbeta med transkribering eller administrativa uppgifter är meriterande.

Särskild vikt kommer att läggas vid att sökande ska kunna utföra administrativa och pedagogiska arbetsuppgifter som förutsätter förståelse och bruk av svenska språket. Du behöver vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och noggrann.

Villkor

2 tjänster, omfattning 20-30% under 2023. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
För amanuensbefattningar kan anställning ske högst ett år i taget, dock sammanlagt högst tre år. Anställningen ska fullgöras parallellt med studier.

Vi eftersträvar kontinuitet och ser gärna att du kan arbeta som amanuens mer än en termin. Ange gärna i din ansökan dina önskemål om anställningens varaktighet. Lön enligt amanuensavtal. 

Ansökan

Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi och vara inkommen senast 2023-02-24

Din ansökan ska innehålla:

·       Personligt brev
·       CV
·       Bevis på att du är antagen i utbildning på grund- eller avancerad nivå

Vid frågor är du välkommen att kontakta: 

Prefekt Petra Ahnlund 090-786 52 78, petra.ahnlund@umu.se

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 20-30%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-235-23
Kontakt
  • Petra Ahnlund, 090-7865278
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-02-07
Sista ansökningsdag 2023-02-24

Tillbaka till lediga jobb