Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

På institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering bedriver vi forskning och undervisning inom våra sex ämnesområden: Arbetsterapi, Fysioterapi, Geriatrik, Idrottsmedicin, Rehabiliteringsmedicin och Rättsmedicin.

Beskrivning

Vi söker nu en utbildningsadministratör med fokus på administrativt stöd för våra utbildningsprogram, där en av huvuduppgifterna är att fungera som programrådssekreterare. Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierar och kan handla om allt från förändrings- och utvecklingsarbete, med möjligheter att påverka och utveckla arbetet, till mer rutinartade administrativa arbetsuppgifter.

 

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör vid institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering fungerar du som kvalificerat administrativt stöd i frågor som rör våra tre stora grundutbildningsprogram: arbetsterapeut-, fysioterapeut- och idrottsfysiologprogrammen . En av de mer omfattande arbetsuppgifterna är att vara sekreterare för programrådet.  

Programrådet är både ett beslutande och rådgivande organ som är knutet till de utbildningsprogram som ges vid institutionen. Programrådets uppdrag är att utveckla och följa upp kvaliteten på programmen samt beakta utbildningens förhållande till det övriga samhället och arbetsmarknaden. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ärendehandläggning, föredragning, protokollföring, expediering, kvalitetsarbete, analyser, uppföljning, budget och prognos.

Utöver rollen som programrådssekreterare ger du administrativt stöd till studierektorerna vid programmen.

I dina arbetsuppgifter ingår även administration och resultatrapportering i Ladok för doktorander samt ansvar för samordning kring disputationer. Du arbetar också med administrativt stöd till forskare/forskargrupper och verkar som sekreterare i institutionens forskningsråd.

Andra förekommande arbetsuppgifter är ekonomiadministration, som bland annat innefattar löpande fakturahantering, hantering av externa medel och reseräkningar. Arbetsuppgifterna sker i huvudsak i ekonomisystemet Raindance. 

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och anpassas efter din kompetens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning på lägst gymnasienivå.

Arbetet kräver att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Office 365. Vidare krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska samt ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Vi söker en flexibel, drivande och ansvarstagande person som kan arbeta självständigt. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera ditt eget arbete. Eftersom arbetet innebär många kontaktytor förutsätts god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Högskoleutbildning och erfarenhet av motsvarande arbete från högskola/universitet är meriterande.

Villkor

Anställningen är på heltid och tillsvidare men provanställning kan komma att tillämpas. 

Har ni frågor om denna rekrytering är ni välkommen att vända er till prefekt Ann Sörlin på epost: ann.sorlin@umu.se eller per tfn: 090-7869238. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-553-21
Kontakt
  • Ann Sörlin, 090-7869238
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2021-04-12
Sista ansökningsdag 2021-05-09

Tilbake til ledige stillinger