Samhällsvetenskapliga fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 34 000 studenter och 4 000 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.


Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Institutionen för informatik söker nu en HR-administratör med ansvar för såväl personaladministration som andra institutionsadministrativa arbetsuppgifter. Vikariat på heltid fr.o.m 2020-03-16 eller enligt överenskommelse t.o.m 2020-11-30.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar personaladministration såsom att vara ett ledningsstöd till prefekt och studierektor utifrån lagar, avtal och riktlinjer gällande personalfrågor samt administrativt bistå prefekt i arbetsmiljöfrågor, personalärenden och vid institutionens utskottsmöten. Du kommer arbeta med administration av rekryterings- och anställningsärenden och hantering av ärenden inom universitetets personaladministrativa-system. I arbetsuppgifterna ingår även forskarutbildningsadministration som innebär kontakt med doktorander och handledare. Andra arbetsuppgifter som ingår i anställningen är administration av reseräkningar och resefakturor, att ansvara för institutionens arkiv, beställningar samt ansvara för förekommande administrativa arbetsuppgifter i samband med den dagliga verksamheten. Anställningen kan komma att omfatta arbete vid flera enheter inom Umeå universitet.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på heltid fr.o.m 2020-03-16 eller enligt överenskommelse t.o.m 2020-11-30. Placering är vid Umeå universitet och institutionen för informatik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning mot personalområdet, såsom personalvetarprogrammet eller motsvarande samt att du har dokumenterad erfarenhet inom personaladministration. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och arbetet kräver god datorvana (Officepaketet).

Du skall vidare ha lätt för att samarbeta, ha god planeringsförmåga och ordningssinne samt kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du skall också vara serviceinriktad och ha lätt att ta egna initiativ för en bra lösning på praktiska problem. Det är meriterande med erfarenhet av Umeå universitets administrativa system som Primula, Raindance och Varbi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Institutionen för informatik
Institutionen för informatik består av 45 medarbetare. På grundnivå bedriver vi utbildning inom flera olika utbildningsprogram. Vi erbjuder även masterprogram och utbildning på forskarnivå inom Informatik. Läs mer om institutionen för informatik här: ww.informatik.umu.se

Ansökan
Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-03-16
Löneform Månadsvis
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-183-20
Kontakt
  • Katrin Jonsson, Prefekt, 090-786 93 87
  • Niclas Svelander, HR, 090-7868873
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2020-02-05
Sista ansökningsdag 2020-02-19

Tilbake til ledige stillinger