Umeå universitet, Universitetsförvaltningen

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Beskrivning

Planeringsenheten tillhandahåller ett kvalificerat utrednings- och handläggarstöd inom områdena: utbildning, forskning, forskarutbildning, kvalitet, ekonomi, organisation, regelverk, ledningskoordination och ledningsstöd. Inom funktionen ledningsstöd arbetar vi med ett nära administrativt stöd och service till universitetsledningen. Verksamheten styrs i hög grad av prioriteringar och direkta uppdrag från universitetsledningen. På enheten finns många duktiga och trevliga medarbetare och vi hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som administratör/sekreterare arbetar du med olika typer av uppgifter som alla syftar till att administrativt stötta universitetsledningen. Arbetet innebär bland annat att hantera inkommande inbjudningar och förfrågningar, boka möten och resor, hantera och bedöma ett stort antal mejl och frågor via telefon eller direkt från medarbetare och besökare, samt andra inom ledningsstödet förekommande ärenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet att arbeta med ledningsstöd för chefer inom offentlig sektor. Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du självgående, flexibel, noggrann och strukturerad. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat på ett universitet eller lärosäte samt om du har erfarenhet av att publicera och redigera material på hemsidor.

Villkor

Befattningen är utifrån överenskommelse 100 % sysselsättningsgrad och en allmän visstidsanställning till och med 2021-12-31.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1344-20
Kontakt
  • Susanne Fahlgren, 072-717 65 06
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2020-10-15
Sista ansökningsdag 2020-10-29

Terug naar vacatures