Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Beskrivning

Institutionen för Odontologi, Tandteknikerprogrammet utlyser en anställning som universitetsadjunkt i tandteknik. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vid institutionen för Odontologi utbildas även tandläkare och tandhygienister. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida http://www.odont.umu.se/


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Anställningen avser huvudsakligen undervisning och handledning av tandteknikerstuderanden, kursansvar, utveckling av digitalt demonstrations- och arbetsmaterial för undervisning. Handledning av examensarbeten ingår. Även undervisning inom övriga utbildningsprogram som institutionen medverkar i kan ingå i arbetsuppgifterna.


Kompetenskrav

Vi söker dig som har kandidatexamen i tandteknik med endera examen på lägst magisternivå eller har någon annan skicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen samt visad pedagogisk erfarenhet. Du ska ha erfarenhet av att undervisa och handleda tandteknikerstuderande. Förmåga att kunna undervisa på svenska är ett krav samt även pedagogisk erfarenhet. Arbetet är utåtriktat och förutsätter såväl självständig planering som samarbete i grupp. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vid urval bland behöriga tillmäts erfarenhet inom tandteknikeryrket, och särskilt arbete med hel- och delproteser.

Pedagogisk utbildning är meriterande. Annan relevant yrkesskicklighet, kunskap i engelska, och undervisnings- och administrativ erfarenhet är meriterande.


Ansökan

Du ansöker via vårt rekryteringssystem där du bifogar ett personligt brev och CV.  

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-582-18
Kontakt
  • Anders Berglund , 090-785 60 60
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2018-04-17
Sista ansökningsdag 2018-04-25

Terug naar vacatures