Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Medicinska fakulteten är en av de största fakulteterna vid Umeå universitet och attraherar många studenter med ett omfattande utbud av utbildningar inom områdena medicin, tandvård, hälsa och vård. Vi erbjuder en väl utvecklad forskningsinfrastruktur och en inspirerande, dynamisk miljö med ledande forskning. Vår nära samverkan med de fyra regionerna i Norra sjukvårdsregionen ser vi som en stor ömsesidig tillgång för att utveckla forskning och utbildning och att säkra tillgången på vår framtids vårdpersonal.

Intuitionen för klinisk vetenskap, Umeå universitet söker nu en intermittent anställd för arbete inom Neurovetenskaper, med inriktning mot neurologi, vid akuta behov.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av forskning inom neurodegenerativ sjukdom.

Kvalifikationer
Du som söker har utbildning som sjuksköterska eller utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och som har erfarenhet av forskning inom neurodegenerativ sjukdom. Meriterande är erfarenhet av forskning inom Parkinsons sjukdom samt kliniskt patientarbete med denna patientgrupp.

Villkor
Anställningen avser en intermittent anställning med timlön under en ramperiod på 9  månader.
Den aktuella anställningsperioden avser vårterminen 2023. 

Den intermittenta anställningsformen innebär att du kan bli erbjuden arbete under enstaka kortvariga tillfällen under den aktuella ramperioden. Anställningstillfällena tidsbegränsas med stöd av Lagen om anställningsskydd 5 § 1 p. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att du kan tacka ja eller nej till varje tillfälle du erbjuds att arbeta på och att ett nytt anställningsförhållande inträder vid varje enskilt tillfälle som du arbetar.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och relevanta betyg/intyg som styrker dina meriter. Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi.


Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta
David Bäckström
david.backstrom@umu.se

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform timarvodering
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad varierande
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-423-23
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb