Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Restauranghögskolan söker en projektassistent på deltid (50%) med tillträde 180901 till och med 190228. Sista ansökningsdag 180817.

Arbetsuppgifter
Som projektassistent bistår du projektledaren vid planering och genomförande av projektaktiviteter. Du bistår även projektledaren i kontakter med företagare inom mat- och livsmedelsbranschen samt i arbetet med att kommunicera projektaktiviteterna externt. Projektets aktiviteter riktas både mot näringsliv och mot en matintresserad allmänhet och består av exempelvis workshops, webbinarier, öppna labbar samt enskilda fördjupningsprojekt i företag.

Resor i arbetet förekommer. 

Om projektet 
Botnia Atlantica-projektet Food Bait drivs av Restauranghögskolan vid Umeå universitet tillsammans med University of Turku och Seinäjoki UAS i Finland med syfte att bygga upp en lärmiljö för utbyte av expertis, kunskap och erfarenheter för att stödja och öka tillväxten i små och medelstora företag inom mat och livsmedel. Plattformen för implementering utgörs av en serie workshops, utvecklade i nära samarbete med regionala företag. Workshoparnas syfte är att öka kunskapen i regionala företag och att bidra med olika verktyg för att stödja och underlätta för företagen i sina processer, i ett format designat för att stödja nätverksbyggande och samverkan. Projektet är verksamt inom områdena koncept-, produkt och affärsutveckling. Läs mer om projektet och dess aktiviteter här, eller foodbaitproject på Facebook.

Kvalifikationer 
- Relevant akademisk examen, gärna med Gastronomisk inriktning
- Praktisk yrkeserfarenhet från verksamhet inom mat, livsmedel eller måltider 
- God kommunikativ förmåga, i tal och skrift 
- Flytande svenska och engelska 
- Van användare av webbverktyg och sociala media 
- Körkort B

Övriga önskvärda kvalifikationer 
Meriterande är erfarenhet av arbete i utvecklingsprojekt riktat mot näringslivet. Vi ser gärna att du har förståelse för branschens verksamheter och ett intresse för utveckling. 
Som person är du utåtriktad, självgående och har förmågan att ta egna initiativ samt har lätt för att samarbeta med andra. 

Ansökan
Du ansöker via det elektroniska rekryteringssystemet Varbi senast 180808. Under vecka 31 når du projektledare Julia Berggren på julia.berggren@umu.se. Julia kommer även finnas tillgänglig för frågor på telefon den 6-7/8. 

Mer om oss
Restauranghögskolan erbjuder utbildning inom huvudområdet måltids- och restaurangvetenskap genom det treåriga Gastronomiprogrammet med två inriktningar och ett flertal fristående kurser. Utbildningen är mångdisciplinär och samverkan sker kontinuerligt med aktörer nationellt och internationellt. Utbildning ges även på avancerad nivå och forskningsverksamhet inom huvudområdet måltids- och restaurangvetenskap är under utveckling för att inom en snar framtid kunna bedriva forskarutbildning. Restauranghögskolan har sedan 2012 genomfört ett genomgripande utvecklings- och förnyelsearbete. För mer information, gå in på vår hemsida, häroch på vår facebooksida. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée déterminée 3 à 6 mois
Anställningen avslutas 2019-02-28
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1304-18
Kontakt
  • Julia Berggren, julia.berggren@umu.se, 090-786 61 56
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2018-06-28
Sista ansökningsdag 2018-08-17

Retour aux postes vacants