Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Centrum för regionalvetenskap (CERUM) söker en projektadministratör. Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid (20%) med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökan 2023-04-11. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Anställningen som projektadministratör är bland annat kopplad till det sjuåriga tvärvetenskapliga forskningsprogrammet ”Det nya framtidslandet”, där syftet är att analysera de ekonomiska, sociala och politiska utmaningar och möjligheter som följer med den pågående industriella omvandlingen i norra Sverige. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av löpande administration som att kalla till och delta vid möten samt skriva protokoll. I arbetsuppgifterna ingår även att uppdatera informationen på webben, göra utskick samt boka resor. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid och anpassas utifrån verksamhetens behov. 

Arbetet utförs vid CERUM på Umeå universitet.   

Kvalifikationer 
Vi söker dig med lägst gymnasieexamen samt med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Projektspråket är i första hand engelska och därför krävs god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift i såväl engelska som svenska. Erfarenhet av administrativt arbete från universitet eller högskola är meriterande. 

Vi söker dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt, har lätt för att samarbeta med andra och är en noggrann och strukturerad person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Ansökan 
Du ansöker i vårt e-rekryteringssystem Varbi senast 2023-04-11. 
I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med intervju och referenstagning.

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Mer om oss 
CERUM
initierar och genomför forskning om regional utveckling, bedriver tvärvetenskapliga forskningsprojekt och sprider forskningens resultat till olika samhällsintressen. Genom lokaliseringen har CERUM en naturlig uppgift att analysera frågeställningar av särskilt intresse för norra Sverige och norra Europa. För mer information, se här 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-478-23
Kontakt
  • Johan Lundberg, 090-7869540
  • Rikard Eriksson, 090-7867416
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb