Umeå universitet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Vill du vara med och stötta högre utbildning och samhällsviktig forskning med hjälp av IT? Nu söker vi dig som vill ha en meningsfull och spännande IT-tjänst i en stor organisation med många möjligheter till karriärutveckling.

Bli en del av ITS

ITS stöttar högre utbildning och samhällsviktig forskning med IT. Tillsammans jobbar vi för att forskaren, studenten och läraren - lokalt och nationellt – ska kunna få sitt viktiga arbete gjort. Vi arbetar flexibelt och målstyrt i gränsöverskridande team där du möter många trevliga kollegor. Våra 250 medarbetare jobbar ibland hemma och resten av tiden i våra nyrenoverade lokaler i Kunskapens Hus vid Umeå universitet. Här ställer vi upp för varandra när det krävs och här uppskattar vi olikheter och nya perspektiv.

Ditt uppdrag

Som automation- och säkerhetsspecialist mot Azure/M365 hos ITS jobbar du med automationstjänster, säkerhetstjänster och loggning. Vår uppgift är att skapa samhällsnytta genom att bidra med vår kompetens inom IT-området.

Om dig

Du har erfarenhet av operativt säkerhetsarbete automation inom Azure/M365 samt en akademisk utbildning inom IT, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, har ett eget driv och känner ansvar.

Ansök nu

Välkommen med din ansökan senast den 20 mars.

För mer information kontakta gärna rekryterande ledare: Andreas Mannberg, andreas.mannberg@umu.se

Vi är ITS

ITS stöttar högre utbildning och forskning med hjälp av IT. Vi tycker nämligen att kunskap och fakta bidrar till att göra vårt samhälle bättre. ITS är med sina 250 medarbetare en stor och stabil arbetsgivare som erbjuder många möjlighet till karriärutveckling. Vi erbjuder alla medarbetare:

  • Friskvårdsbidrag (upp till 2000 kr per år).
  • Friskvårdstimme (varje vecka).
  • Sjukvårdsersättning (ex för läkarvård, psykologbehandling, sjukgymnast samt ersättning för läkemedel som är receptbelagt och omfattas av högkostnadsskyddet).
  • Semester upp till sju veckor per år.

Varmt välkommen till oss! För mer information, besök ITS stöttar högre utbildning och samhällsviktig forskning med IT (umu.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-04-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-319-23
Kontakt
  • Jonas Kröger, 090-7865944
  • Andreas Mannberg, 090-7869304
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-02-20
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb