Umeå universitet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Studenter på sluttampen av sina studier inom datavetenskap, interaktion och design eller systemvetenskap?

Sök sommarjobb inom IT!

ITS söker minst 15 aktiva studenter från Umeå universitet som vill prova på en roll som utvecklare i ett av våra 27 utvecklingsteam.

  • Sommarjobb som utvecklare hos ITS
  • Heltid i sju veckor under juni-augusti 2023
  • Nyrenoverat kontor med kaffe, frukt och trevliga kollegor
  • Personlig mentor från ITS
  • Månadslön på ca 27 000 kr + semesterersättning

Sommarjobba hos ITS i Kunskapens hus

ITS stöttar högre utbildning och samhällsviktig forskning med hjälp av IT. Vi tycker nämligen att kunskap och fakta bidrar till att göra vårt samhälle bättre. Tillsammans jobbar vi för att forskaren, studenten och läraren - lokalt och nationellt - ska kunna få sitt viktiga arbete gjort.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Kunskapens hus vid Umeå universitet. Här ställer vi upp för varandra när det krävs och här uppskattar vi olikheter och nya perspektiv. ITS är med sina 250 medarbetare en stor och stabil arbetsgivare som erbjuder många möjligheter till karriärutveckling. Vi arbetar agilt och målstyrt i gränsöverskridande team där du möter många trevliga kollegor.

15 platser att söka

I sommar öppnar vi dörren för 15 aktiva studenter på sluttampen av sina studier inom datavetenskap, interaktion och design eller systemvetenskap. Sommarjobbet passar dig som vill prova på en roll som utvecklare i ett utvecklingsteam. Våra utvecklingsteam har väldigt olika uppgifter, allt från drift- och utvecklarstöd till rena UX-team. Teknikstacken är .Net eller java. Alla sommarjobbare kommer att bli utmanade efter sin förmåga och välkomnade som en i gänget. Vi hoppas dessutom att många av dem hittar sin plats här och vill fortsätta som studentjobbare efter sommaren.

Ansök nu!

Välkommen med din ansökan senast torsdag 23 mars.

För mer information kontakta gärna rekryterande ledare: Mikael Lundquist mikael.lundquist@umu.se

Mer info om ITS finns här: https://www.umu.se/it-stod-och-systemutveckling

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-249-23
Kontakt
  • Mikael Lundquist
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-02-07
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb