Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Är du en öppen och serviceinriktad person som tycker om ordning och reda och trivs med ett innehållsrikt och varierande arbete på en multinationell arbetsplats? Då kan detta arbete vara något för dig. Vi söker dig som vill arbeta brett inom området administration.  Anställningen är på heltid med start den 1 juni eller enligt överenskommelse till och med 2023-09-30. Sista ansökningsdag är den 16 maj 2022.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt vara att ge ett brett administrativt stöd vid Arkitekthögskolan. Som institutionsadministratör kommer du att ingå i institutionens administratörsgrupp som består av ett tiotal anställda som arbetar med ekonomi, HR, utbildning, kommunikation, IT, verkstad och stöd till lärare och forskare.

Stödet är behovsstyrt vilket gör att arbetsuppgifterna är varierande men fokus förutses ligga på följande arbetsuppgifter

  • Inköp av kontorsmaterial och liknande
  • Arkivering, diarieföring och posthantering
  • Resebeställningar, hotellbokningar och administrativt stöd till lärare och externa gäster
  • Forskningsadministration
  • Arbetsuppgifterna omfattar även viss intern och extern kommunikation på svenska och engelska tillsammans med Arkitekthögskolans kommunikatör

Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Kompetenskrav

Du har examen på lägst gymnasienivå eller motsvarande.

Det krävs även att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och arbete med framställande av informationsmaterial till sociala och analoga medier och webbpublicering.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i administrativa system.

Som person är du lyhörd, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Du har en utpräglad servicekänsla och förmåga att självständigt och flexibelt ta ansvar för och lösa förekommande arbetsuppgifter.

Du är ansvarstagande, har god organisationsförmåga och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Du är öppen för nya arbetsuppgifter.

Erfarenhet av administrativt arbete inom universitet eller högskola är meriterande.

Övrigt

Anställningen är på heltid med start 2022-06-01 eller enligt överenskommelse och tidsbegränsad till och med 2023-09-30.

Närmare upplysningar lämnas av 

prefekt Mikael Henningsson, Tel: +46 90 786 57 98. Epost: mikael.henningsson@umu.se 
eller biträdande prefekt Michael Gruber, Tel: +46 90 786 78 35. Epost: michael.gruber@umu.se

Ansökan

Ansökan skall innehålla (1) ett personligt brev med motivering till varför du söker anställningen (2) CV och (3) kopior på relevanta examen. Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem. Ansök via knappen längst ner på sidan. Sista ansökningsdag är 2022-05-16

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-725-22
Kontakt
  • Mikael Henningsson, 090-7865365
  • Michael Gruber, 090-7865365
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865296
  • SEKO, 090-7865431
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2022-04-25
Sista ansökningsdag 2022-05-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin