Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Är du en skicklig administratör som trivs med ett varierande arbete med mycket kontakt med studenter och lärare? Sök då anställningen som studieadministratör. Anställningen är 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning, heltid med tillträde så snart som möjligt

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat planering av studenternas VFU på hälsocentral samt planering och handläggning av scheman, utbildningsmaterial och lokaler, deltagande i lärarmöten och information till och från studenterna, lärare, landstingspersonal och handledare (både personligen och via mejl, telefon och utbildningsplattform). I det dagliga arbetet ingår att arbeta i olika digitala system som används som ett administrativt stöd i utbildningen.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Allmänmedicins lärarlag och kurssamordnare och övriga administratörer vid Läkarprogrammet.

För att trivas i detta arbete, som är innehållsrikt och varierande, behöver du kunna hantera en periodvis hög arbetsbelastning med många bollar i luften.

Kvalifikationer

Du som söker ha erfarenhet av arbete med studieadministration samt några års erfarenhet av administrativt arbete. Goda kunskaper i Officepaketet är en självklarhet. Viktigt i rollen som studieadministratör är att du har god förmåga att utrycka dig i både tal och skrift.

För arbetet krävs att du har mycket god förmåga att organisera, planera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har en hög grad av servicekänsla, men är samtidigt inte rädd att kommunicera beslut. Arbetet ställer stora krav på både självständighet och förmåga att samarbeta med andra. Egenskaper som god initiativförmåga, flexibilitet, stresstålighet, struktur och noggrannhet värdesätts. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper.

Erfarenhet av studieadministration inom statlig myndighet är meriterande liksom arbete med de system som Umeå universitet använder, exempelvis Moodle, Qpersoft Observe, TimeEdit och LADOK. Relevant högskoleutbildning inom t.ex. pedagogik eller systemvetare är också meriterande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta administrativ chef Helena Karlsson tel 090-786 64 32 eller ämnesansvarig Eva Fhärm eva.fharm@umu.se

Villkor


Anställningsform Määräaikainen 3-6 kuukautta
Anställningen avslutas 2019-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1283-18
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2018-06-28
Sista ansökningsdag 2018-08-12

Takaisin avoimiin työpaikkoihin