Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap söker minst en amanuens på deltid ca 20-30% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att rekrytera deltagare, samla in experimentella data och strukturera dessa, samt genomföra initiala analyser.

Behörighet
Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå inom universitet och högskola. Anställningen som amanuens regleras i Högskoleförordningen (HF 5 kap §10). 

Kvalifikationer
Vi söker studerande vid Umeå universitet som ska genomföra datainsamlingar. Särskild vikt kommer att läggas vid förmågan att rekrytera deltagare och genomföra experiment. Du behöver vara socialt kompetent, ha förmågan till bra bemötande, serviceinriktad, flexibel, strukturerad och noggrann.

Villkor
Anställningens omfattning är 20-30% fram till och med den 22 juni 2023. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställningen ska fullgöras parallellt med studier och då arbetsuppgifterna i huvudsak består av eget arbete finns mycket stort utrymme för egen planering så att arbetet inte krockar med studierna. För amanuensbefattningar kan anställning ske högst ett år i taget, dock sammanlagt högst tre år. Lön enligt amanuensavtal. 

Ansökan
Din ansökan ska innehålla:
- Personligt brev
- CV
- En sammanställning av dina genomförda kurser, hämtade ur Ladok

 Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi och vara inkommen senast 2023-04-04.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-30%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-483-23
Kontakt
  • Bert Jonsson, professor, 090-7867612
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb