Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Projektassistent

Institutionen för klinisk vetenskap, pediatrik söker nu en projektassistent. Anställningen avser heltid (100%) och är tidsbegränsad till 6 månader med tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter

Arbete med forskningsprojekt där sambandet mellan läkemedelsbehandling för psykiatriska symtom och allvarliga hjärtsjukdomar hos barn, ungdomar och unga vuxna studeras. Arbetet kommer att innehålla olika forskningsuppgifter främst analyser med epidemiologiska metoder, sammanställning, rapport och presentation av data.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande läkarutbildning, gärna specialist inom barnmedicin, och public health, samt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som nödvändig eller likvärdig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-202-23
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Return to job vacancies