Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildningsadministratör med fokus på administrativt stöd för våra utbildningsprogram, där en av huvuduppgifterna är att fungera som programrådssekreterare. Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierar och handlar om förändrings- och utvecklingsarbete, med möjligheter att påverka. 
Som utbildningsadministratör vid institutionen för epidemiologi och global hälsa fungerar du som kvalificerat administrativt stöd i frågor som rör våra mastersprogram i folkhälsovetenskap och vårt mastersprogram i arbetsliv och hälsa. En av de mer omfattande arbetsuppgifterna är att vara sekreterare för programrådet.
Programrådet är både ett beslutande och rådgivande organ som är knutet till de utbildningsprogram som ges vid institutionen. Programrådets uppdrag är att utveckla och följa upp kvaliteten på programmen samt beakta utbildningens förhållande till det övriga samhället och arbetsmarknaden. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ärendehandläggning, föredragning, protokollföring, expediering, kvalitetsarbete, analyser, uppföljning, budget och prognos.
Utöver rollen som programrådssekreterare ger du administrativt stöd till studierektorerna vid programmen. I rollen ingår också att hantera innehåll på institutionens externa webbsidor när det gäller utbildning. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och anpassas efter verksamhetens behov.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning på lägst gymnasienivå. Arbetet kräver att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Office 365, Episerver, SELMA och LADOK. Vidare krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska samt ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Meriterande är att du har vana av att arbeta som programrådssekreterare. Vi söker en flexibel, drivande och ansvarstagande person som kan arbeta självständigt. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera ditt eget arbete. Eftersom arbetet innebär många kontaktytor förutsätts god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av motsvarande arbete från högskola/universitet är meriterande.

Villkor

Anställningen är tillsvidare med start så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1009-23
Kontakt
  • Anna-Karin Hurtig, 090-7856812
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tilbage til Ledige stillinger