Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Inom Kemiskt-Biologiskt Centrum, KBC, finns ett centralt placerat Servicecenter med huvudsaklig uppgift att ge stöd och service till besökare, studenter och anställda inom KBC,s forsknings- och utbildningsverksamhet.  Till detta Servicecenter söker vi nu 1 hustekniker, heltidstjänst.

Arbetsuppgifter

Som hustekniker hanterar du inkommande och utgående post- och paket samt pallgods med t ex maskiner och laboratorieutrustning. Du sorterar och för vidare till rätt avdelning inom KBC. Vidare underhåller du dörrar/lås, avhjälper inrapporterade fel i dragskåp eller annan verksamhetsnära, standardiserad husutrustning och felanmäler vidare vid svårare fel. Du stödjer vid anpassningar av verksamhet i institutionsförhyrda lokaler genom t ex upp/nedmontering och flytt av utrustning. Du övervakar ordning i återvinningsrummen och iordningställer inför och beställer upphämtning av olika avfallsfraktioner. Du beställer och byter ljuskällor, utför vid behov autoklavering vid den institutionsgemensamma autoklaveringsanläggningen samt deltar i övriga praktiska uppgifter vid KBC Servicecenter. 

I arbetet ingår även att vid en servicedesk ge information till studenter, anställda och besökare till KBC och universitetet i helhet. Du fungerar som stöd vid lokalsökning och lokalbokning inom campus för KBC´s institutioner samt handlägger kortaccesser och tillträdeszoner. I arbetet ingår även allmänna serviceuppgifter som t.ex. att uppdatera kontaktlistor för fryslarm, följa upp larm, uppdatering av informationsskyltar och märkning av möteslokaler/lärosalar samt hantering av nycklar.

 

Kompetenskrav 
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är en van användare av de vanligaste programmen inom Office-paketet. Du har också erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundnära service och information.

Du är serviceinriktad, prestigelös och har ett utpräglat lösningsfokuserat sätt att ta dig an alla typer av ärenden. Teamarbete är naturligt för dig, liksom ett stresståligt, trevligt och jämlikt förhållningssätt inför besökare och kollegor.
Det är meriterande om du redan har kunskap om KBC.  Det är också meriterande om du har erfarenhet av andra administrativa system än Office-paketet, som t ex access- och larmsystem och system för fraktbeställningar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan
Ansökan ska innehålla ett personligt brev med motivering till varför du söker anställningen, ett CV, styrkta kopior av betyg och intyg samt namn och kontaktinformation till minst två referenspersoner.

Sista ansökningsdag är 4 augusti 2023. Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem.

Anställningen är på heltid.  Tillträde 2023-09-01, eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Närmare upplysningar lämnas av Servicechef Erik Ånger, 090-7866819,

 

Information om oss
Kemiskt Biologiskt Centrum (KBC) är en unik satsning vid Umeå universitet och Sveriges lantbruksuniversitet på starka forskningsmiljöer som möter dagens behov av modern forskning för att lösa komplexa frågeställningar.

KBC omfattar ungefär 800 anställda. Medarbetare och studenter vid KBC kommer från ett 50-tal olika länder varför kommunikationen huvudsakligen sker på engelska.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-927-23
Kontakt
  • Erik Ånger, 073-6205003
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-08-04

Tilbage til Ledige stillinger