Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

Amanuenser till Institutionen för psykologi

Arbetsuppgifterna som Amanuens består av att genomföra klientbedömningar på psykologmottagningen, i syfte att ta ställning till om den intervjuade personen inbegrips i mottagningens målgrupp.

Uppgiften inbegriper en telefonintervju utifrån en semistrukturerad bedömningsmanual. Efterarbetet är journalföra både persondata uppgifter och bedömning. Arbetsuppgifterna kräver både självständighet och samarbetsförmåga. Ärenden konsulteras med klinisk samordnare för slutgiltigt beslut.

Behörighet

Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå inom universitet och högskola. Du ska också ha slutfört slutfört kursen Professionell utveckling 4 (PU4) utan svårigheter.

Personliga egenskaper

Flexibel, strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har ett personligt intresse och tycker att uppgiften verkar givande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde

Mitten av april.

Omfattning

Befattningen avser 25 % av en heltid med varierande omfattning under anställningstiden.

Varaktighet

För amanuensbefattningar kan anställning ske på högst ett år i taget, dock sammanlagt högst tre år. Anställningen skall fullgöras parallellt med studier. Utgångspunkten för detta behov är en anställning från mitten av april till mitten av juni 2023.

Lön

Umeå universitet tillämpar amanuenslönetrappa.

Ansökan

Ansökan ska innehålla ett personligt brev med kort beskrivning av dig själv och varför du söker platsen samt CV. Sista ansökningsdag är 30 mars.

Upplysningar

Närmare upplysningar lämnas av psykolog Afsaneh Moharer telefon 090-786 66 58 eller mail afsaneh.moharer@umu.se. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Mitten av april
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-524-23
Kontakt
  • Afsaneh Moharer, 090-7866658
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb