Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Medicinska fakulteten är en av de största fakulteterna vid Umeå universitet och attraherar många studenter med ett omfattande utbud av utbildningar inom områdena medicin, tandvård, hälsa och vård. Vi erbjuder en väl utvecklad forskningsinfrastruktur och en inspirerande, dynamisk miljö med ledande forskning. Vår nära samverkan med de fyra regionerna i Norra sjukvårdsregionen ser vi som en stor ömsesidig tillgång för att utveckla forskning och utbildning och att säkra tillgången på vår framtids vårdpersonal.

Beskrivning
Vid Institutionen för klinisk vetenskap vetenskap bedrivs forskning och utbildning inom Barn- och ungdomspsykiatri, Logopedi, Neurovetenskaper, Obstetrik och gynekologi, Oftalmiatrik, Pediatrik, Professionell utveckling, Psykiatri och Öron-, näs-, och halssjukdomar.

Vi söker två projektassistenter för projektet ”Uppfattningar av femininitet och maskulinitet i rösten bland transpersoner med könsdysfori” inom ämnet Logopedi.

Anställningen avser 7 månader med omfattningen 20%  

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar materialinsamling (ljudinspelning) av deltagare, hantering av ljudinspelningarna i enlighet med projektets krav, samt att förbereda materialet för akustisk analys. I arbetet kan också bearbetning av material från andra grupper talare förekomma.

Godkänt resultat från kursen Talkommunikation 1,2 och 3 inom Logopedprogrammet, eller motsvarande. Den som tillträder tjänsten måste vara ordningsam och följa projektets insamlingsprotokoll, samt vara flexibel och kunna anpassa sin arbetstid till viktiga insamlingsperioder. 

Övriga önskvärda kvalifikationer:
Godkänt resultat från kursen Förvärvade tal-, språk-, och sväljstörningar 1 & 2 samt arbete med material-insamling, och -bearbetning inom forskningsprojekt med fokus på röst och röstanalys är meriterande.

Övriga upplysningar:
Arbetet genomförs i en klinisk miljö och förutsätter fysisk närvaro, samt ett åtagande om att sekretess upprätthålls gällande det patientnära arbetet.

Upplysningar
För ytterligare information, kontakta projektledare Fredrik Karlsson:

fredrik.karlsson@umu.se

Ansökan

 Ansökan ska innehålla:

  1. Ett personligt brev
  2. Ett CV, inklusive ett Ladok-utdrag.
  3. Kontaktinformation till minst två referenspersoner.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1793-20
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2020-12-21
Sista ansökningsdag 2021-01-15

Tillbaka till lediga jobb