Umeå universitet, Universitetsförvaltningen

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

DBA/Databasadministratör till ITS

Vår mission är att med fokus på verksamhetens bästa och med IT som stöd skapa de bästa möjliga lösningarna för infrastruktur, support och systemstöd och därigenom bidra till utmärkt forskning och utbildning. Hög kompetens och kvalité på vårt arbete samt med en stark utvecklingsvilja hos våra medarbetare hand i hand med drivkraften för nyfikenhet och nytänkande som präglar universitet ger en stimulerande miljö med spännande utmaningar och teknik i framkant.

Vi fortsätter att växa och söker medarbetare som vill vara med att växa, påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Att vara en del av ITS

Vi tror på våra medarbetare, där varje enskild individ har möjlighet till karriärutveckling och kompetensutveckling för att stärka sig i sin yrkesroll, men även för att se till sin långsiktiga utveckling. Hos oss får du inte bara arbeta med spännande projekt, du har möjlighet att påverka din egen utveckling och inriktning. När du som medarbetare mår bra presterar du bättre, därför arbetar vi för att du ska trivas hos oss och få möjlighet att vara med att växa, påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Vi är värderingsstyrd arbetsplats där våra medarbetare delar vår värdegrund och arbetar för att främja en utvecklande och inkluderande arbetsmiljö och kultur. ITS är en arbetsplats där man har möjlighet till utveckling, utmanande arbetsuppgifter samt möjlighet att påverka och ha roligt tillsammans. Vi tror på kompetensutveckling och kompetensöverföring och här erbjuds du möjlighet att tillsammans med några av de främsta inom IT i Umeå bidra till ett hållbart samhälle och bygga teknik för morgondagens studenter och banbrytande forskning

Låter det som någonting för dig eller vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Välkommen att besöka oss eller kontakta någon av våra medarbetare för mer information.

Just nu söker vi dig som är eller vill arbeta som:

DBA/Databasadministratör

Som DBA hos oss på ITS arbetar du som en del av ett självstyrande team som har det övergripande ansvaret för utvecklingssmiljö och stöttar produktion. En del av din roll innebär att jobba med förändringar initierade av våra utvecklare, planera och korrigera vid behov.  Den andra delen innehåller fysisk modellering och produktionsstöd. För att du ska vara den självgående, trygga databasadministratören som vi söker, ser vi att du har arbetat med DB2 under en längre tid, antingen som drift-DBA eller utvecklings-DBA. Meriterande om du även har erfarenhet av andra databashanterare som PostgreSQL, MySQL eller SQL Server. Du bör ha erfarenhet av stora produktionsmiljöer med High Availability (HA) och Linux.

Om dig & kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning inom IT alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Varje roll hos oss på ITS förutsätter att du är rätt person på rätt plats, att du uppfyller de krav som ställs på respektive roll. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar och vill vara en del av vår fortsatta utvecklingsresa. Vi strävar efter en optimal mix av kunskaper och erfarenheter i våra team och tar stor hänsyn till det i våra rekryteringar.

Vår omvärld och teknik utvecklas ständigt och vi ser det som en självklarhet att du håller dig à jour med den tekniska utvecklingen. För att trivas hos oss på ITS kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.

Vi tror att du är en driven, affärsmässig och resultatinriktad person som vill arbeta i team för att uppnå bra resultat. Vidare är du kommunikativ, flexibel, engagerad, strukturerad och samvetsgrann. Du kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp.

Eftersom vi är varma anhängare av de agila principerna ser vi det som meriterande ifall du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt. Det är avgörande att du som person stimuleras av att samarbeta tätt med andra, har lätt att kommunicera och att du har en hjälpsam attityd. Du tar eget ansvar och initiativ samt har förmåga att prioritera.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-06-09.

Läs mer om ITS på www.its.umu.se eller ta gärna kontakt med oss för att komma förbi på besök för att ser hur det är att vara en del av ITS.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-839-19
Kontakt
  • Therese Strandberg, 090-786 70 41
  • Stefan Lundkvist, +46 90 7869941
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-05-23
Sista ansökningsdag 2019-06-09

Tilbage til Ledige stillinger