Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Java-utvecklare och arkitekter till ITS

Vår mission är att med fokus på verksamhetens bästa och med IT som stöd skapa de bästa möjliga lösningarna för infrastruktur, support och systemstöd och därigenom bidra till utmärkt forskning och utbildning. Hög kompetens och kvalité på vårt arbete samt med en stark utvecklingsvilja hos våra medarbetare hand i hand med drivkraften för nyfikenhet och nytänkande som präglar universitet ger en stimulerande miljö med spännande utmaningar och teknik i framkant.

Vi fortsätter att växa och söker medarbetare som vill vara med att växa, påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Att vara en del av ITS

Vi tror på våra medarbetare, där varje enskild individ har möjlighet till karriärutveckling och kompetensutveckling för att stärka sig i sin yrkesroll, men även för att se till sin långsiktiga utveckling. Hos oss får du inte bara arbeta med spännande projekt, du har möjlighet att påverka din egen utveckling och inriktning. När du som medarbetare mår bra presterar du bättre, därför arbetar vi för att du ska trivas hos oss och få möjlighet att vara med att växa, påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Vi är en värderingsstyrd arbetsplats där våra medarbetare delar vår värdegrund och arbetar för att främja en nyfiken och inkluderande arbetsmiljö och kultur. ITS är en arbetsplats där man har möjlighet till utveckling, utmanande arbetsuppgifter samt möjlighet att påverka och ha roligt tillsammans. Vi tror på kompetensutveckling och kompetensöverföring och här erbjuds du möjlighet att tillsammans med några av de främsta inom IT i Umeå bidra till ett hållbart samhälle och bygga teknik för morgondagens studenter och banbrytande forskning.

Låter det som någonting för dig eller vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Välkommen att besöka oss eller kontakta någon av våra medarbetare för mer information.

Just nu söker vi dig som är eller vill arbeta som:

Javautvecklare

För att trivas i rollen som Javautvecklare hos oss på ITS, ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för kod och är en van användare av Java.

I rollen som javautvecklare hos oss arbetar du med hela utvecklingscykeln som en del av ett agilt självgående utvecklingsteam. Vår fokus ligger på att utveckla och bygga långsiktiga och hållbara lösningar för våra kunder, men även användarvänliga lösningar. Vi tror att du har ett intresse för test och automation då det är en naturlig del i vårt utvecklingsarbete. Som person är du nyfiken och driven och har om har ett stort intresse och vilja för att testa nya tekniker och metoder.

Vi söker dig som vill vara med att driva och bygga utvecklingen av morgondagens system som är användarvänligt och av högsta kvalité.

Vi tror att du är bekant med begrepp som: Java, Angular, React, JQuery, Javascript, Bootstrap, domänmodellering, Continious delivery/intergration etc.

 

Vill du ta på dig en roll som lösningsarkitekt hos oss?

Vi söker främst dig med erfarenhet av större javabaserade system, men vi välkomnar även sökande med andra erfarenheter också.

Vi förutsätter att du har en stark passion för teknik med förmågan att sätta tekniken i verksamhetskontext. Du kan med tydlig koppling till våra verksamhetsmål redogöra för de teknikval som skett eller behöver ske. Vi ser gärna att du utöver din tekniska passion håller dig a jour med vad som händer i branschen oavsett om det handlar om säkerhet, utvecklingsmetodik, nya utvecklingsparadigm eller nya verktyg. Det underlättar i rollen som lösningsarkitekt hos oss då du kommer att verka som en slags teknisk chefsideolog med en klar vision om hur du vill ha det och varför du vill det.

Du besitter en naturlig kommunikationsförmåga både i tal och skrift och vi tror att du många gånger under din karriär har fått beröm för din pedagogiska förmåga. Att du är duktig på detta beror på att du är strukturerad och att det är naturligt för dig att anpassa ditt budskap till rätt målgrupp. Denna förmåga är viktig eftersom det ingår i rollen att vara vårt ansikte utåt i tekniska frågor och målgruppen kommer inte alltid att utgöras av tekniker utan även av beställare, beslutsfattare och slutanvändare.

Du kommer att verka i en miljö med ett starkt driv bland dina kollegor och du trivs och stimuleras av att fånga upp och ta vara på detta engagemang.

Ifall du känner dig lockad av detta och känner att beskrivningen ovan till stor del passar in på dig är vi intresserade av att träffa dig.

Om dig & kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning inom IT alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Varje roll hos oss på ITS förutsätter att du är rätt person på rätt plats, att du uppfyller de krav som ställs på respektive roll. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar och vill vara en del av vår fortsatta utvecklingsresa. Vi strävar efter en optimal mix av kunskaper och erfarenheter i våra team och tar stor hänsyn till det i våra rekryteringar.

Vår omvärld och teknik utvecklas ständigt och vi ser det som en självklarhet att du håller dig à jour med den tekniska utvecklingen. För att trivas hos oss på ITS kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.

Vi tror att du är en driven, affärsmässig och resultatinriktad person som vill arbeta i team för att uppnå bra resultat. Vidare är du kommunikativ, flexibel, engagerad, strukturerad och samvetsgrann. Du kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp.

Eftersom vi är varma anhängare av de agila principerna ser vi det som meriterande ifall du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt. Det är avgörande att du som person stimuleras av att samarbeta tätt med andra, har lätt att kommunicera och att du har en hjälpsam attityd. Du tar eget ansvar och initiativ samt har förmåga att prioritera.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-05-26. 

Läs mer om ITS på www.its.umu.se eller ta gärna kontakt med oss för att komma förbi på besök för att ser hur det är att vara en del av ITS.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-713-19
Kontakt
  • Therese Strandberg, 090-786 70 41
  • Stefan Lundkvist, 090-786 99 41
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-05-02
Sista ansökningsdag 2019-05-26

Tilbage til Ledige stillinger