Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Sociologiska institutionen söker en utbildningssamordnare med start omgående eller enligt överenskommelse. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.   

Du kommer att ingå i ett administrativt samarbete mellan institutionerna pedagogik, psykologi och sociologi. Det innebär att du kommer att ha kollegor så väl inom den egna institutionen som inom samarbetets stödverksamhet. 

Arbetsinnehåll 

Som utbildningssamordnare kommer du att ha en viktig roll i institutionens utbildningsverksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med studierektorer, biträdande prefekt, programsamordnare samt studierelaterad och undervisande personal gällande planering, samordning och administration av institutionens utbildning på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Du samordnar, deltar och för protokoll på institutionens grundutbildningsutskott och forskar- och forskarutbildningsutskott. I arbetet ingår även att samordna och administrera arbetet vid inrättande samt revidering av kursplaner och litteraturlistor. 

Fler samordnande och studieadministrativa arbetsuppgifter förekommer, exempelvis utveckling av rutiner, förbereda underlag och samverka med olika roller på institutionen. Arbetets innehåll kan komma att förändras över tid.   

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av arbete med kvalificerad administrativ samordning. Det är särskilt meriterande med tidigare erfarenhet från likvärdiga administrativa arbetsuppgifter inklusive god kunskap inom relevanta interna administrativa stödsystem, ex. M365, Canvas, Selma och Ladok, NyA. 

Arbetsuppgifterna kräver att du har god organisationsförmåga, är ansvarstagande, kan arbeta självständig och planera och prioritera ditt arbete eftersom arbetet omfattar flera parallella processer. 

Du tycker om att skapa goda relationer och värnar om ett öppet arbetsklimat. För denna anställning krävs att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Ansökan  

Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet. Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi senast 2023-06-18. Passa på att söka omgående då vi kan komma att genomföra intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1058-23
Kontakt
  • Johanna Olsson, administrativ chef, 090-7867491
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865431
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Zurück zu Stellenangeboten