Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på: Jobba hos oss.

Vi söker en Intendent till institutionen för molekylärbiologi för en tillsvidare anställning avseende heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Intendentfunktionen är en essentiell del av teksupporten vid institutionen. Teksupporten är ett nav f.f.a. för den experimentella verksamheten vid institutionen. I teksupport ingår t.ex. inköp av kemikalier/reagens, utrustning, tillämpning av arbetsmiljöregler, tillse funktion av IT hårdvara och generell mjukvarusupport, översyn över institutionsgemensam utrustning och logistik. Intendenten har ett särskilt ansvar för lokalfunktion och lokalplanering för administration, forskning och undervisning. Till del ingår administration, som t.ex. studieadministration. Arbetsuppgifterna ovan kan komma att förändras.

Kompetenskrav

Du ska ha högskoleutbildning inom laborativt medicinskt/tekniskt område, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver erfarenhet av att arbeta i digitala administrativa system. Eftersom arbetet innebär många kontakter på svenska och engelska, med personer vid institutionen samt försäljare/leverantörer, så söker vi någon som talar båda språk flytande och som har en mycket god servicekänsla. Du behöver ha mångårig erfarenhet av att koordinera den fysiska miljön för ett betydande antal personer som jobbar laborativt i grupp (>10). Eftersom institutionen har ett antal grupper inom infektionsbiologi måste du ha erfarenhet av att arbeta i klass II laboratorium. Du ska ha aktuell erfarenhet av att introducera/coacha studenter i laborativa situationer. Mycket god planeringsförmåga behövs när det gäller alla aspekter av laborativt arbete, och särskilt för lokaler. Du ska vara en god organisatör samt ha ett prestigelöst förhållningssätt och problemlösande inställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att kunna ha en framskjuten roll i ett teamarbete.

Övriga önskvärda kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av biomedicinskt experimentellt arbete inom olika organisationer är en viktig merit. Arbete med Raindance och LADOK är en merit.

Ansökan

Du ansöker genom vårt elektroniska rekryteringssystem senast 5e maj 2021. Din ansökan ska innehålla:

  • Ett personligt brev som förklarar varför du är intresserad av anställningen, hur du uppfyller ovanstående kriterier (inte mer än en A4-sida).
  • Ett CV med din akademiska utbildning och tidigare anställningar
  • Annan relevant dokumentation som du vill föra fram för att styrka din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-576-21
Kontakt
  • Anna Berghard, anna.berghard@umu.se
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2021-04-14
Sista ansökningsdag 2021-05-05

Zurück zu Stellenangeboten