Umeå universitet, Universitetsförvaltningen

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Beskrivning
Umeå universitet har nyligen lanserat en ny externwebb där du blir en viktig kugge i ett webbteam som jobbar med att utveckla och kvalitetssäkra innehållet. Vi söker dig som har bra känsla för webbinnehåll, är noggrann, prestigelös och vill jobba i ett team. Du kommer att jobba med innehållskvaliteten på samtliga universitetets webbplatser som består av extern webb, intranät och studentwebb.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår det att jobba med olika typer av innehåll för webb med målgruppsfokus. Du jobbar tillsammans med webbredaktörsorganisationen i form av vägledning för att upprätthålla webbens innehållkvalitet. Exempel på arbetsuppgifter är producera innehåll, rådgivning och uppföljning i innehållsfrågor, kvalitetssäkra innehåll och medverka på träffar med webbredaktörer.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, beteendevetenskaplig IT eller motsvarande och har minst ett år relevant yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av webbpubliceringssystem, gärna Episerver. Erfarenhet av att ha arbetat på en större organisation är meriterande.

Du är initiativrik, strukturerad, ansvarstagande, bra på att samarbeta och serviceinriktad även när tempot är högt. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, och kan även hantera engelska som arbetsspråk. Som person har du lätt att skapa goda relationer med kollegor och chefer.

Du kommer att jobba med stort och smått, så det är viktigt att du är prestigelös och hugger tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Villkor
Visstidsanställning till 2020-06-30. Tillträde snarast.

Vid frågor om arbetsinnehåll kontakta områdeschef Anna Holmström, 090-786 65 26 , anna.c.holmstrom@umu.se. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Tatja Anundsson, 090-786 70 30, tatja.anundsson@umu.se.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1271-19
Kontakt
  • Anna Holmström, Områdeschef, 090-786 65 26 , anna.c.holmstrom@umu.se
  • Tatja Anundsson, HR-specialist, 090-786 70 30, tatja.anundsson@umu.se
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-09-05
Sista ansökningsdag 2019-09-19

Zurück zu Stellenangeboten