Umeå universitet, Institutionen för strålningsvetenskaper

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Institutionen för strålningsvetenskaper är forskningsmässigt en dynamisk och internationellt framgångsrik miljö inom diagnostisk radiologi, onkologi, kognitiv neurovetenskap, radiofysik och medicinsk teknik. Institutionen tillhör den medicinska fakulteten vid Umeå universitet. 

Institutionen för Strålningsvetenskaper söker en klinisk assistent för att genomföra kvalitetskontroll av inkomna forskningsdata samt intervjuer med vårdpersonal samt analysera intervjudata. Anställningstiden är 4 mån och avser heltid med start 2022-06-10 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-05-18. 

Beskrivning och arbetsuppgifter i arbetet som klinisk assistent

Ditt arbete består i att delta i genomförande av ett forskningsprojekt som kallas DIRECT-studien (Direkt information to at-risk relatives – A randomized controlled trial). Arbetsuppgifterna innefattar kvalitetskontroll av kvantitativa forskningsdata genom systematisk kontroll av vissa kliniska parametrar (tex familjediagnos, diagnosår). För detta krävs medicinsk kunskap.  Dessutom innefattar arbetet insamling av intervjudata och bearbetning av dessa intervjuer, huvudsakligen genom användande av kvalitativ metod. 

Kvalifikationer

Sökande ska ha minst läkarexamen samt erfarenhet av kvalitativ datainsamling och analys. Det är meriterande om sökande har tidigare erfarenhet av kvalitativ forskning, särskilt inom området Ärftlig cancer. 

Ansökan 

Din ansökan ska innehålla 

• Ett personligt brev
• CV
• Namn och kontaktinformation till minst två referenspersoner 

Ansökan ska vara skriven på svenska och göras via vårt e-rekryteringssystem Varbi och vara inkommen senast 2022-05-18.

Upplysningar 

Lämnas av Anna Rosén, anna.rosen@umu.se

Mer om oss

Mer information om Institutionen för strålningsvetenskaper finns att läsa på vår websida https://www.umu.se/institutionen-for-stralningsvetenskaper/ 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-751-22
Kontakt
  • Anna Rosén, 090-7865365
Facklig företrädare
  • SACO, 090-7865365
  • SEKO, 090-7865296
  • ST, 090-7865296
Publicerat 2022-04-28
Sista ansökningsdag 2022-05-18

返回职位空缺页面