Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på: Jobba hos oss.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Institutionen för odontologi består av ca 60 medarbetare och bedriver undervisning på tandläkarprogrammet och odontologisk forskning. Vi söker nu en instruktionstandtekniker till vårt lärarteam.

Arbetsuppgifter
Anställningen avser huvudsakligen praktisk undervisning och handledning av vårastudenter, samt framställning av demonstrations- och arbetsmaterial för undervisning. Bland arbetsuppgifterna ingår bedömning av studenternas praktiska arbeten, handledning av studenter i CAD-design och i praktiskt arbete. Exempel på moment att handleda: uppvaxning av tänder med inriktning på träning i tandanatomi. Framställning av helproteser, partialproteser samt metallkeramik, zirkonia och bettskenor. Vidare att tillse att material finns att arbeta med för studenterna och att utrustningen i undervisningen fungerar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kandidatexamen i tandteknik och flerårig erfarenhet av tandteknikeryrket. God erfarenhet av modern CAD/CAM-teknik såsom exocad och 3shape är ett krav. Vidare är god förmåga att kunna undervisa på svenska ett krav.

Arbetet är utåtriktat och vi söker därför dig med god servicekänsla och förutsätter såväl möjlighet till självständig planering som gott samarbete i grupp, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Övriga önskvärda kvalifikationer
Erfarenhet av avtagbar protetik, implantatstödd protetik och bettskenor samt att hantera ASIGA Max-printern. Undervisning på universitetsnivå och pedagogisk utbildning/kurser i pedagogik är meriterande. God datorvana och erfarenhet att arbeta med bild- och filmredigering samt goda kunskaper i engelska är också meriterande.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.umu.se/utbildning/program/tandteknikerprogrammet/

Villkor
Anställningen är på heltid och tidsbegränsad under 12 månader. Tillträder enligt överenskommelse.

Ansökan
Din ansökan ska vara inkommer i universitetets e-rekryteringssystem senast 211019.

Fullständig ansökan innehåller:

  • CV med meritförteckning
  • Personligt brev där du beskriver på vilket sätt du passar för anställningen

Har du frågor kring innehållet i anställningen är du välkommen att kontakta pedagogiskt ansvarig Anders Berglund anders.p.berglund@umu.se . Vid frågor om rekryteringsprocess eller arbetsvillkor är du välkommen att kontakta HR-samordnare Elin Enqvist elin.enqvist@umu.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1371-21
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-10-19

返回职位空缺页面