Institutionen för geografi

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Institutionen för geografi vid den samhällsvetenskapliga fakulteten söker nu en Projektassistent med inriktning geografi för att bistå i analysen av fartygstrafik i arktiska havet Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 6 månader från och med mars 2020 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Anställningen omfattar arbete med rumsliga data av fartygsrutter och isförhållanden för att analysera hur miljömässiga betingelser påverka rutter av turistfartyg norr runt Svalbard. Den sökande kommer vara ansvarig för bearbetning och rapportering av data och preliminära analyser i samarbete med ansvarig forskare.

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad anställning under 6 månader från och med mars 2020. Placering vid Institutionen för geografi vid Umeå universitet.

Kvalifikationer
För att kunna vara behörig att söka denna tjänst ska den sökande ha en master i kulturgeografi eller motsvarande utbildning i miljövetenskap eller naturresursmanagement. Den sökande ska ha erfarenhet av analyser på longitudinella mikrodata samt uppvisad färdighet inom det aktuella forskningsfältet. Dokumenterade kunskaper i GIS är en förutsättning för anställningen.

Vi vill att du ska vara utåtriktad och flexibel i ditt arbetssätt, ha lätt för att ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt. Vi vill också att du är en person som tar fullt ansvar för de arbetsuppgifter du har att driva och genomföra. Arbetet kräver också att du har god förmåga att samarbeta med andra såväl inom som utanför Umeå universitet.

Ansökan
Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi. Ansökan ska innehålla:
- Komplett CV inklusive eventuell publikationslista.
-Ett kort brev som motiverar vilka kvalifikationer som gör att dig lämplig för tjänsten (max 1 sida).

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-114-20
Kontakt
  • Dieter Müller, Professor, dieter.muller@umu.se
  • Niclas Svelander, HR, niclas.svelander@umu.se
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2020-02-04
Sista ansökningsdag 2020-02-18

返回职位空缺页面