Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 35 000 studenter och 4 200 anställda.  Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på: Jobba hos oss.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Beskrivning

Vid institutionen för omvårdnad, som har ett hundratal anställda, bedrivs utbildning till sjuksköterska och röntgensjuksköterska, specialistutbildningar för sjuksköterskor, barnmorske-, magister- och masterutbildning samt forskarutbildning/forskning inom tre huvudämnen; omvårdnad, radiografi samt sexuell och reproduktiv hälsa.

Arbetsuppgifter

Arbetet som amanuens innebär att du blir anställd av universitetet och undervisar i praktiska moment på KTC. Arbetsuppgifterna består av att under 4 timmar per vecka undervisa andra studenter i Sjuksköterske-, läkar- och röntgensjuksköterskeutbildningarna. Undervisningen gäller praktiska moment såsom venprover, PVK, KAD, Sond mm. Som amanuens ges du också möjlighet att som timanställd undervisa på KTC när det gäller extern undervisning t ex HLR med Polis-, Fysioterapeut- och Läkarprogrammen mm.

Kvalifikationer

Sjuksköterske- eller Röntgensjuksköterskestudent som VT – 2020 påbörjar studier i Termin 5. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Villkor

Anställningen är på 10%, 4 timmar per vecka under perioden 190826--200531. Du kommer att introduceras och läras upp i dina arbetsuppgifter av erfaren personal på KTC. När du utför dina arbetsuppgifter samarbetar du oftast med amanuenser som redan jobbat en termin. Som amanuens erbjuds du en instruktörsutbildning inom Vuxen-HLR!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20200120
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 10 %
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1544-19
Kontakt
  • Kent Sandström, +46 90 7865908
Publicerat 2019-10-17
Sista ansökningsdag 2019-11-16

返回职位空缺页面