Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Institutionsadministratör
Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap söker en institutionsadministratör som kommer att stödja ledning och medarbetare i det administrativa arbetet vid institutionen. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde den 1 oktober 2018 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2018-06-19.

Arbetsuppgifter
Som institutionsadministratör vid institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap kommer du i huvudsak att vara ett administrativt stöd för prefekterna men även arbeta med löpande personaladministration. Arbetsuppgifterna kopplat till prefektstödet innefattar bland annat ansvar för prefekternas gemensamma e-post, samordning av prefekternas möten och förberedelser inför dessa. Du kommer även att stödja prefekterna i deras arbete med remissvar, verksamhetsplan och verksamhetsberättelse. Det löpande personaladministrativa arbetet innebär hantering av tidrapporter och andra löne- och ersättningsrelaterade frågor. Inom de personaladministrativa arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för det löpande arbetet med bemanning och bemanningsplaneringssystemet (BPS).

Du kommer även att utgöra en viktig back-up funktion inom ekonomi- och personaladministration vid tillfälliga arbetstoppar och eventuell frånvaro. Du kommer då att stötta övriga administratörer på institutionen med arbetsuppgifter så som rekryteringsärenden och fakturahantering.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen inom management, ekonomi, personal eller motsvarande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt Microsoft Office är också ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete vid universitet eller högskola samt erfarenheter om de regelverk som styr arbetet vid ett lärosäte. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med bemanningsplaneringssystemet BPS samt systemen Raindance, Primula och Fokus.

Vi söker dig med en vilja att lära sig nya saker och som vill bidra med nya infallsvinklar inom sina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och är initiativtagande. Du har integritet men besitter samtidigt en god samverkansförmåga. I ditt arbete är du strategisk och strukturerad och har en problemlösande analysförmåga.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med start 2018-10-01 eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Din ansökan skall innehålla ett CV och ett personligt brev med motivering till varför du söker denna anställning, examensbevis samt kontaktuppgifter till två referenspersoner. Ansökan görs i rekryteringssystemet Varbi/MyNetwork senast den 2018-06-19.

Kontaktuppgifter
Närmare upplysningar om denna anställning lämnas av prefekt Tom Korsman,
090-786 54 23, tom.korsman@umu.se

Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap har en omfattande utbildningsverksamhet på grund- och forskarutbildningsnivå samt en stor forskningsverksamhet. Totalt arbetar ca 120 personer vid institutionen. Närmare information om den verksamhet som bedrivs finns på vår hemsida www.emg.umu.se 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1026-18
Kontakt
  • Tom Korsman, 090-7865423
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2018-05-29
Sista ansökningsdag 2018-06-19

返回职位空缺页面